top of page

HET PROCES

DESIGN

Inspiratie ontstaat door waar te nemen, de natuur, de omgeving en het kijken naar details. Maar inspiratie kan ook spontaan ontstaan. En soms bepaalt ook het voorwerp hoe iets eruit kan komen te zien. Kortom inspiratie gaat hand in hand met intuïtie. 

UNICA'S

Elke product is een unica en wordt door ons met de hand gemaakt. Uiteraard worden sommige motieven gereproduceerd waardoor er ook setjes kunnen ontstaan. Het materiaal is veelzijdig, zoals pailletten, kralen, papier en vilt

About Our Leather

CRAFTSMANSHIP

Van een hobby gegroeid tot een online winkel. Maar de geest en vooral het plezier zodra we met een product aan de slag gaan is nog hetzelfde heerlijke gevoel van toen we ooit onze eerste kerstbal hebben gecreëerd. 

Weet je het goede nieuws al? Je kan zelf ook zo een prachtige bal makenSommige ontwerpen hebben we uitgetekend zodat jij ze gewoon heel eenvoudig kan namaken. 

HET CADEAU

De bal zit in een doosje met een strik erom, verpakt als een sieraad.

Is een bal niet op voorraad? Bestel deze dan alvast voor volgend jaar. Want het mooie aan deze ballen is dat je ze ook op een schaal kan tonen en nog leuker, je kan er elk jaar weer van genieten. En aleide zelf vind het heerlijk om voor je alvast aan de slag te gaan. Stuur ons een berichtje met welke kerstballen je in opdracht wil geven. 

bottom of page