top of page

aleide

Lichtpuntjes, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken want je kunt ze ook zijn. 

Elk seizoen heeft iets bijzonders te bieden. Maar de tijd voor kerst is voor ons wel heel speciaal. Volgepakt met mooie herinneringen. De geur van vers gebakken kerstkoekjes, het verheugen op een cadeau ontvangen of om te geven. Voor ons is het vooral ook een tijd om te knutselen voor kerst. Onze eigen versiering maken en door deze bezigheid de rust te vinden en in onszelf te keren. 

design

Inspiratie ontstaat door waar te nemen, de natuur, de omgeving en het kijken naar details. Maar inspiratie kan ook spontaan ontstaan. En soms bepaalt ook het voorwerp hoe iets eruit kan komen te zien. Kortom inspiratie gaat hand in hand met intuïtie. 

UNICA'S

Elke product is een unica en wordt door ons met de hand gemaakt. Uiteraard worden sommige motieven gereproduceerd waardoor er ook setjes kunnen ontstaan. Het materiaal is veelzijdig, zoals pailletten, kralen, papier en vilt. 

CRAFTSMANSHIP

Van een hobby gegroeid tot een winkel. Maar de geest en vooral het plezier zodra we met een product aan de slag gaan is nog het zelfde heerlijke gevoel van toen we ooit onze eerste kerstbal hebben gecreëerd. 

Weet je het goede nieuws al? Want je kan zelf ook zo een prachtige bal maken. Sommige ontwerpen hebben we uitgetekend zodat jij ze gewoon heel eenvoudig kan namaken. 

Geschenk

Elke item wat je bij ons koopt is een geschenk. Aan jezelf of aan iemand om wie jij geeft. Wij zorgen ervoor dat elke bestelling verpakt is als een cadeau.

team

Voorbeeld_handcraft_webshop.jpg
kraaltjes_palletten_02.jpg
bottom of page