top of page

Creatieve pret op kerst

Deze DIY Kerstbal Kit hebben we speciaal gemaakt voor jou om thuis mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een styropor bal met het patroon en alle benodigde deeltjes om de bal te maken.
Het creatieve cadeau voor in de kerstboom!

Grace

Ga zelf aan de slag met het maken van de kerstbal Grace want het is een eenvoudig en rustgevend klusje. Aleide heeft voor je het patroon uitgetekend en geef je de aanwijzingen waar de verschillende pailletten en kralen komen te staan. De kerstbal Kit is ook een mooi cadeau om te geven. 

Sindra

Ga zelf aan de slag met het maken van de kerstbal Sindra want het is een eenvoudig en rustgevend klusje. Aleide heeft voor je het patroon uitgetekend en geef je de aanwijzingen waar de verschillende pailletten en kralen komen te staan. De kerstbal Kit is ook een mooi cadeau om te geven.

Een kerstbal zelfmaken

Het maken van deze kerstbal is een creatief en meditatief proces. Het geeft focus en rust. Uiteraard ontvang je van ons duidelijke instructies hoe je een vlak het beste kan uitvullen of hoe je ervoor kan zorgen dat de spijkertjes niet zomaar weer uit je bal vallen.

Bestel het pakket en ontvang de handleiding. De prijs is inclusief BTW en verzendkosten. 

10.png
11.png
Handleiding Kerstbal.png
4D9021FA-2F7D-4AAD-B24E-BFF6D8A8006D.heic

shop

Een kant á klare product kopen, kijk in onze webshop

bottom of page