top of page

VERZENDING & RETOUR

Verzenden en verzendkosten

Retour zenden

Verzenden en verzendkosten

Voor het verzenden van uw bestelling zijn wij zeer zorgvuldig. Het is handgemaakt en met precisie vervaardigd. We besteden veel aandacht aan de verpakking om zo de bestelling goed te beschermen tijdens het transport. Een goede doos, en voldoende opvulmiddel zijn daarbij essentieel. Wel proberen wij zo min mogelijk het milieu te belasten en maken gebruik van gerecyclede materialen.

Leveringstijd

Wij pakken na bestelling de order snel in en sturen het op. U krijgt hiervan een bevestiging en een volgcode voor het pakket. Dit zal meestal binnen één werkdag zijn, maar kan soms door bijvoorbeeld drukte iets vertragen tot maximaal 3 werkdagen. De tijd voor de bezorging door de post is normaal gesproken 1 dag, maar wij zijn hierin afhankelijk van de postbezorger en de drukte. U kunt uw pakket volgen via een volgcode (track-trace). 

Retour zenden

Bevalt het bestelde artikel toch niet, of is er een andere reden voor retournering, dan kan dat binnen 7 dagen na het bestelmoment ( zie artikel 6 algemene voorwaarden en Nederlands herroepingsrecht). Stuur ons een mail en wij sturen u de retour instructies. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de besteller en de geretourneerde artikelen moeten ons onbeschadigd te bereiken. Wij storten dan, na correcte ontvangst, het hele aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Maak voor de zekerheid even een fotootje voor het de doos ingaat.

Bij schade

Mocht u onverhoopt een product niet in goede staat ontvangen dan zorgen wij voor een vervanging. Stuur ons een een foto van het probleem en indien op voorraad sturen we de vervanging. 

Mocht een product u onverhoopt toch in scherven bereiken, krijgt u of het bedrag terug of we sturen u het nogmaals toe.

bottom of page